Stop saying you can't, start saying you can

Hej! Har sett Vänner hela dagen men känner att det är dags att röra på fläsket. Så ska hoppa in i duschen sedan beger jag mig mot Jennifer. Får se om jag hinner träffa Sanna en stund också, annars får det bli en annan dag. Har verkligen inget roligt att säga förutom att jag har fått ont i ena sidan av halsen, och det var inte ens roligt så.. nja jag avrundar här och så hörs vi sen. PUSSHEJ



sunday

God morgon! Igår for jag och Emma till staden och fikade och slutade med att vi drog till en fest. Det var väl ganska kul men inte särskilt smart gjort av mig med tanke på att jag egentligen skulle ha jobbat idag... men så blev det ju ej, hehe.

Imorgon börjar skolan igen efter fem veckors praktik och måste säga att jag har saknat min klass litegrann, så ska bli kul att träffa alla igen. Näe hörni, nu ska jag käka frulle och bara slappa hela dagen.. vi hörs senare! PUSS



back 2 life



Nu drar jag ut och träffar Emma, blir nog en lugn kväll. Hoppas ni får en trevlig lördagskväll och sup lite åt mig också!;) Hähä.

PUSS ♥



best memories come from bad ideas

Hej sweeties. Klev upp kl tolv och har legat i soffan ända tills nu, såg en jättebra film på trean som heter Fången i tystnad och sedan har jag bara legat och knådat ihop en ny header. Den blev inte sådär jättefin, men helt okej. Kände att det var dags för en förändring, haha!

Idag är det förövrigt lördag som ni kanske vet, och jag ska inte festa för ovanlighetens skull. Eftersom att jag jobbar imorgon. Men det är nog bra för mig att ta det lugnt emellanåt. Nej fy vilket tråkigt inlägg, det kanske är för att jag känner mig rätt tråkig idag.

Vi hörs senare, kisses


I don't need anybody in my life who doesn't wanna be there

Är nyligen hemkommen och har spenderat kvällen med dom allra bästa, nämligen Beccy & Sanna! Vi har alltid så jävla roligt när vi är med varandra och blir alltid som små skitungar i beteendet haha. Det blev en del facerapes, och vi körde även smsroulette, skrattade och hade allmänt skitkul. Juste, vi åt köttbullar och pommes också haha! Vill dock att detta ska se oftare brudar, så vi får styra upp det här. Men hur som haver, tack för kvällen älsklingar ♥

Imorgon vet jag inte vad som händer och sker, kanske blir att träffa Emma ett tag på dagen sen på kvällen vet jag inte. Blir nog mest troligt att ta det lugnt med tanke på att jag ska upp kl sju på söndag.. lite smådrygt. Men det ska jag nog överleva! Juste, träffade älskade Malin idag också!!!! Vi hade fan inte träffats på en månad, det har känts sjukt konstigt nu när vi har haft praktik och inte setts på flera veckor, när vi i vanliga fall brukar ses i princip varje dag.

Näe, nu ska jag nog ta och sova.. är helt galet trött. Och galet glad är jag också, just för att jag har så underbara vänner som jag verkligen älskar över allt annat! Ni vet vilka ni är ♥


The best thing about a photo is that it never changes, even when the people in it do.

(Rubriken har ingenting med inlägget att göra haha.)

Nu ska jag snart dra iväg till teg där jag ska spendera kvällen med mina finaste brudar! Kanske uppdaterar sen, puss.


Kaffe

Hej! Sitter på jobbet och dricker kaffe och tittar på nyhetsmorgon. Känner mig som värsta pensionären, tror att jag har jobbat för mycket. Haha skämt åsido! Tänkte bara visa ut jag lever och så hörs vi sen. Slutar kl 12 så det är skönt. Bye

Duktig

Hejsan! Nu har jag varit ute med vovven, det var faktiskt rätt skönt att ta en liten promenad.. tro det eller ej! Har förövrigt sett det senaste avsnittet av One tree hill, det var så jävla bra! Och så jävla lyckligt!!! Åh, älskar det.

Jaja, nu ska jag äta min megastora apelsin och ge mig in i Vänner-världen, har hela säsong ett på datorn. Även fast jag har sett alla Vänner-säsonger tusen gånger förut så lessnar jag aldrig. Vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon, puss!


En cooling in da bath

Så här cool är jag just nu när jag ligger och softar i badkaret, bara så att ni vet liksom.

Nu drar jag till centrum



Nu drar jag till stan för att träffa min goda vän Sanna som jag träffar alldeles för sällan!!! Inge bra.
Dock är en sak bra, det spelar ingen roll hur lång tid det tar innan vi ses för när vi väl ses så är det som att det var en dag sen vi sågs. Om ni förstår vad jag menar haha! Okej nu svamlar jag. 

Ska skynda mig och gå ut med vovven sen löpa till bussen, catch you later!

En massa bokstäver plus två bilder

Tja hornyface....?

Hur som haver, jag & Emma drog ner på stan och fikade på waynes. Det blev kladdkaka, vi hann nog vara där i 10 minuter max innan båda två hade vräkt i oss allt. Mådde lagomt illa efteråt. Imorgon blir det att jobba, as usual.. blir skönt att återvända till skolan på måndag faktiskt. Har saknat min klass litegrann om jag ska vara ärlig. Eller ja, jag saknar hela skolan helt enkelt.

Dock kommer jag sakna dom på jobbet så fruktansvärt mycket, både personalen och dom äldre! Får väl fara och hälsa på någongång. Har ju gångavstånd från mitt hem så! Men det är fortfarande drygt att gå härifrån till jobbet varenda jävla morgon, det är så kallt.

Sitter bara och tittar ut och ser all jävla snö, och sedan tittar jag på termometern och ser att det är minus tretton grader. Varför kan det inte bara bli sommar någongång? Varför känns sommaren så otroligt långt borta? Varför känns det som att det är en evighet kvar tills jag fyller arton? Varför känns det som att det inte kommer kännas något speciellt att fylla arton? Varför är jag så negativ? 

Okej, förlåt. Ska sluta upp med att vara pessimist omedelbart. Näe, om jag ska ta och kasta in handduken. (Haha vad gammal jag lät där). Varför säger man ens kasta in handduken? Liksom jag kastar inte in någon handduk när jag ska sova? Vars ska man kasta den isåfall? I garderoben eller? 

Förlåt nu är jag på dryghumör, och min humor är ganska spårad när jag är trött. Så jag avrundar här! Vi hörs imorgon gullungar ♥



Förresten, skulle ta ett kort på mina lysknappar på väggen idag.
Och märkte sen att det var någon grottmänniska(?) som satt i trappen, jävligt obehagligt det där alltså..


USA

Nu drar jag till min finaste Emma, vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon. PUSS!♥



(Det står USA på linnet, men det blev spegelvänt.... fail)

Just do it



Look at you. You're young. And you're scared. Why are you so scared? Stop being paralyzed. Stop swallowing your words. Stop caring what other people think. Wear what you want. Say what you want. Listen to the music you want to listen to. Play it loud as fuck and dance to it. Go out for a drive at midnight and forget that you have school the next day. Stop waiting for friday. Live now. Do it now. Take risks. Tell secrets. This life is yours. When are you going to realize that you can do whatever you want?

I may regret the way we ended, but I will never regret what we had.

Nightly


freshness







Mobilbloggar

Är fortfarande på jobbet, slutar kl 3. Då ska jag hem och baka kladdkaka.. Hihi. Har varit sugen på det hela dagen

Mobilbloggar

Hejsan! Sitter på jobbet just nu och inväntar lunchen. Är riktigt hungrig.. Buhu. Hur som haver, tänkte ba visa att jag lever och vi hörs sen när jag har kommit hem. PUSS

free fallin'



Vill bara att du ska veta, att jag tänker på dig och hoppas att du har det bra.
Och att jag bryr mig om dig. Det gör jag verkligen.

Mobilbloggar

Hejsan! Är på jobbet och håller på att värma min middag i micron, Haha intressant! Slutar 20.00 och då ska jag hem och äta ännu mer. Ja, jag gillar mat.... Hihi. Näe, nu ska jag äta! Vi hörs sen. Puss

time for work

Nu drar jag till jobbet, vi hörs sen!

Tankar som flyger runt

Vad ska man göra en tråkig och bitter söndag som denna? Det enda jag gör är att ligga i soffan och tänka på allt, alla tankar bara flyger omkring i huvudet och det är så himla jobbigt. Ibland går det lättare, och ibland inte. Vissa dagar är det svårt, och vissa dagar tänker jag inte på det alls. Kan inte undgå att sakna det, när man tänker tillbaka. Men jag vet att det inte är lönt att sakna, det är inte lönt att blicka tillbaka. För det går aldrig att få det som det en gång var.

Ibland tar tankarna över, ibland går det bara inte att undvika det. Som nu, nu tänker jag på det jättemycket. Så mycket att jag nästan blir ledsen, men igår hade jag inte en tanke på det. Vill bara att just den där saknaden ska försvinna ifrån mitt hjärta, men vet själv att den alltid kommer finnas där långt in i hjärteroten. Hur mycket jag än vill att det ska försvinna.

Blickar du också tillbaka? Känner du också saknaden? Eller är livet mycket bättre för dig idag, än vad det var då? Jag avundas dig, just för att du får det att se så enkelt ut att bara glömma. Just för att du verkar vara så stark, men blir samtidigt förvirrad.. och arg. Varför kan inte jag vara lika stark? Varför är det inte lika lätt för mig?

Men samtidigt så har jag lärt mig att leva med saknaden, har lärt mig att kunna kontrollera mina tankar. Inte låta de ta över, oftast i alla fall. Men just idag, var det svårt.





sometimes i really do miss it

Hallooo, hade ganska kul igår men slutade med en jävla huvudvärk. Somnade alldeles för sent så är ganska trött nu. Har dock sovit till kl 3 idag men ändå. Tänkte bara visa att jag lever, har verkligen ingenting att skriva om så.. bye


can't tell me nothing

Nu drar jag vidare till min fina Emma, ikväll vankas det mest troligt partaj. Men det är inte säkert än, vi får se vart kvällen tar oss helt enkelt!
Har på mig ett fodral med spets på armar & rygg från H&M, och ett par höga jeansshorts från cubus.
Ha en bra kväll peeps, puss!♥



schtan

Nu drar jag och Jejjisen till staden, have a nice day!


morning

God morgon, sitter hos Jennifer och vi vaknade för en stund sedan. Cya later, pözzzzzz

glad igen

Nu fungerar internet igen, yay. Så här glad är jag för det!


Nu ska jag dra vidare till Jennifer, BYE

Min kille

Hola people! Är nyligen hemkommen från jobbet, äntligen fredag & helg!!! Så jävla skönt. Ikväll blir det att ta det lugnt med Jennifer och kanske några till b-rudar, blir perfa. Och imorgon blir det att vara med Emma, vi hittar alltid på något roligt så det blir spännande he-he.. kanske blir partaj eller något, det återstår att se.

Näe nu ska jag gå ut med vovven och sedan ska jag nog sova en stund tror jag. Cya later


Min pojkvän bara:)

bad desicions make good stories

Godnatt!

Hit the lights

Jag har tråkigtttttTtttttttTTTTTtttttttTTTTTtTTttttttttttTTTTtttTTttTTttttTTt

Så kan göra en sån här megatråkig lista med 10 fakta (man kan inte säga 10 fakta, jag vet) om mig

1. När jag lagar mat eller gör fika brukar jag alltid prata med mig själv och låtsas att jag är med i ett matlagningsprogram, skitkul.
2. Jag måste alltid kissa innan jag går och sover, även fast jag ibland inte ens behöver det.
3. Jag tar alltid bort kanterna från mackor
4. När jag var liten vågade inte jag säga till mina kompisar att jag tyckte om senap, för alla andra tyckte det var äckligt.
5. Jag är otroligt disträ, tillexempel häromdagen åt jag biff och potatis och ville ha mer lingonsylt, så började leta som ett as i kylskåpet och märker att jag har ställt lingonsyltsburken i micron..
6. Jag har ett jävla temperament, blir inte arg så ofta men när jag väl blir det så är det ju inte så kul...
7. Jag skjuter alltid upp saker till sista minuten, är inte särskilt ambitiös av mig.
8. Jag tror att allt som händer, händer för en anledning. Med andra ord så tror jag att everything happens for a reason.
9. Jag är helt beroende av min mobil, har den till och med bredvid mig när jag sover.
10. Jag har bara varit kär på riktigt en gång.

irriterande..

Är det bara jag som typ vill döda hon som är "instruktör" i denna video?
Så sjukt irriterande "skratt" eller vad fan man ska kalla det....


@ mormor och morfar

Tjena! Nu sitter jag hemma hos mormor & morfar och vi ska snart äta, dom bjuder på raggmunkar! Inte dåligt. Mummaaaa


Såhär cool är jag just nu om ni ville veta asså


inget internet

Hej, internet här hemma har pajat så kommer inte bli särskilt mycket uppdatering. Men det kanske fixar sig tills imorgon, det får vi hoppas! Nu fick jag i alla fall tvärsitta på min pappas dator, men eftersom han är så otroligt "generös" så fick jag låna den i exakt 2 minuter. Så nu tjatar han på mig, catch you later. Puss


Don't ever look back



Love it

Dream it. Wish it. Do it.

Hello! Har jobbat ikväll så därför har jag inte hunnit uppdatera. Går mycket magsjuka på jobbet så får bara hoppas att jag inte blir sjuk! Dock har jag klarat mig i alla år så kanske gör det nu även nu, om jag har tur. Nu sitter jag och ser på Dansbanan i Täfteå med päronen, inte det bästa jag sett om jag ska vara helt ärlig men....

Hur som haver, vi hörs väl senare ikväll! Puss



alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag kommer jag spendera med min fina Emma, vi får se vad vi hittar på! Det blir mysigt ♥

Kände för att vara busig och ta en busig bild, busigt!

If you aren't happy single, you wont be happy taken. Happiness comes from within, not from men.

Hejsan! Har precis kommit hem från jobbet, det är så jävla kallt ute så vet inte vars jag ska ta vägen asså.. nyss var det typ plusgrader och man kände en tendens till vår, men ack så fel man kan ha! Vädret har ju humörsvängningar så det skriker om det.. Hur som helst så tänkte jag berätta lite om helgens bravader.
I fredags så drog jag först till Emma och vi gjorde oss iordning osv, sedan skulle vi fara till en fest längst ut i röbäck och kan säga att den sög ganska hårt! Var typ tre personer där, vi ba jaha..

Sen i lördags drog jag, Emma & Frida till en fest på umedalen som var rätt spårad. Träffade dock lite trevligt folk! Som sagt, den spårade så vi drog vidare till grubbe där det var fest. Det var faktiskt riktigt kul! Drog från festen vid 2 tiden och kom hem vid 4... var ganska trött om man säger så.

Men ärligt talat så är jag riktigt less på att festa i Umeå, alltid samma sorts fester och alltid samma folk. Vill känna på något nytt, umeå är ju så fruktansvärt litet! Dock så fyller jag 18 om exakt 81 dagar, så det är nedräkning kan jag lova haha! Ska bli skönt att kunna göra vad jag vill, lite mer frihet. Tror sommaren 2011 kommer bli den bästa någonsin, körkort och allt sånt där roligt!

Sedan blir det mest troligt att jobba också, och pengar är ju aldrig fel hehe.
Jävlar, detta inlägg blev långt men det kanske behövdes! Har ju varit dålig på uppdateringsfronten på senaste tiden.. ska bli ändring på det, promise.




freaky like me

Nu drar jag till jobbet, minus 25 grader ute.. så jävla varmt, funderar på att dra till beachen efter jobbet och jobba på brännan lite. Och köpa en isglass kanske! Man måste ju ta vara på värmen.

(Ironi på hög nivå)

i'm a believer

Gårkvällen var helt okej, blev dock lite kaos där ett tag men det löste sig. Denna dag har jag spenderat med Sanna & Benjamin, inte helt fel. Tänkte bara visa att jag lever och vi hörs senare! Puss♥


Är less på detta ruttna ställe, vill flytta

Gårkvällen sög, och denna kväll suga lika hårt om inte mer. Är bara allmänt less på allting och vill flytta härifrån! Avskyr umeå, gaaaaah.

Här är en bild från igår, innan kvällen började suga haha!
Min fina Emma.

nu drar vi ut och låter kvällen ta oss in i mörkret och dimman

Nu drar jag till min fina Emma sedan far vi ut på festligheter, vi hörst mest troligt imorgon!
Puss!♥


off to work

Nu drar jag till jobbet, kanske inte stod högst upp på min lista över de roligaste sakerna i mitt liv men äh.. ska väl överleva. (Nej, jag har ingen lista. Ett uttryck)
Bye

min hund blev less på mig

Hade så oerhört kul (läs tråkigt) så jag bestämde mig för att göra en rolig video där jag dansar som en retarderad apa ungefär. Då fick min hund för sig att putta ner mig från stolen... hon blev less helt enkelt.


Gillar slutet "woooh"

(Btw, ljudet är konstigt eftersom jag lyssnar på musik i hörlurar i videon)


Fredag imorgon, party


And most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.

Praktiken gick bara bra, for till staden efteråt och träffade en tös med namn Jennifer som jag inte träffat på ett väldigt bra tag. Så det var trevligt! Nu sitter jag här med datorn i knäet och käkar godis. Börjar även sju imorgonbitti så det gäller att gå och sussa tidigt ikväll.. men om jag känner mig själv rätt så lär jag ha vissa problem med det haha. 



När mina tankar reser tillbaka till det förflutna märker jag hur mycket man har förändrats sen dess,
alla saker man brukade göra finns som inte där längre.
Idag är jag en lycklig människa, och det har jag det förflutna att tacka för.
Det sägs att tiden läker alla sår, förut kunde jag inte tro på de orden.
Men idag, tror jag på de mer än någonsin.




bad update

Tjena! Shit, har verkligen blivit urkass på att uppdatera min lilla blogg men det blir lätt så när man har annat att göra haha. Jobbar ju hela dagarna nu så det är därför! Hur som haver, det har gått jättebra att jobba idag så det är skönt. Har dock så jävla ont i ryggen och har haft det nu flera månader, är nog sen jag ramlade ner för en trappa hahaha.

Sen blev det ju inte bättre när jag och Emma ramlade ner för ett bord som vi stod och dansade på i helgen.. kan knappt böja mig ner utan att det värker i hela ryggen. Känns typ som att jag är en gammal pensionär, inge bra.. får ta och kolla upp det tror jag.

Nu ska jag ladda ner det senaste avsnittet av oth och sedan blir det nog sängen. Börjar sju imorgonbitti så!
Om vi inte hörs något mer ikväll så hörs vi imorgon, puss på er! ♥

'
Min fina Emma! ♥

questions

Åtta saker om dig själv!
1. Är du singel? Yes
2. Är du lycklig? Jajjemen
3. Är du uttråkad? Ja, annars hade jag inte gjort denna lista serru
4. Är du ledsen? Nej, inte det
5. Är du italienare? No
6. Är du cooling? Behöver du ens fråga?

Åtta saker om ditt kärleksliv!
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du någon gång blivit sårad? Ja
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille samma natt flera gånger? Ja, det har jag.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Nej, tror inte det.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna? Ja
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag ju inte eftersom det heter "hemlig beundrare".
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja, varför inte.

Tio saker, två alternativ!
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katter eller hundar? Hund
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner.
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Cola, fast känner inte direkt någon större skillnad på dom om jag ska vara ärlig.
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll? Beror helt och hållet på vilket humör jag är på. Men på senaste tiden har det blivit väldigt mycket utekvällar!
8. Pengar eller lycka? Lycka
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil

Tio "har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej.
2. Brutit ett ben? Ja, när jag var liten. Typ fem år.
3. Gjort nåt du ångrar? Ja
4. Hoppat Bungee Jump? Nepp, inte det.
5. Ljugit för någon du tycker om? Mja
6. Ätit en hel tårta? Nej, men åt en hel blåbärskaka som farmor bakat en gång.. kan lova att min mage kändes som en stor jäsningsfabrik efteråt.
7. Gjort bort dig offentligt? Japp.
8. Velat bli tsm med ditt ex igen? Ja.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Har inte varit med om det än, men lär väl gråta som ett litet barn när det väl händer.
10. Velat försvinna? Ja.

Tio senaste!
1. Telefonsamtalet du gjorde? Pappa I think
2. Telefonsamtalet du fick? Malin
3. Personen du var med? Sanna & Beccy
4. Roligaste grejen som hänt senast? Hmm, mycket som varit kul så kan inte peka ut något speciellt.
5. Personen du sms:ade? Pappa
6. Du kysste? I don't kiss and tell you know, haha;)
7. Du senast skrev till på myspace/facebook? Frida tror jag
8. Du kommenterade? Vet inte.
9. Du tillbringade natten med? Me, myself and I. 






billys

Tjena, har precis kommit hem från jobbet och har lunch. Så har nyss ätit en billys pizza och ska chilla lite innan jag drar tillbaka till jobbet. Tänkte bara visa att jag lever och så hörs vi sen! Puss♥

a twist in my story

Har nyss sett senaste avsnittet av One tree hill, så jävla lyckligt! Satt typ och grät hela tiden haha.. nu håller jag även på att ladda ner det senaste avsnittet av Solsidan, så ska se det när det är klart. Vad har jag annars gjort ikväll? Ingenting egentligen, samtalat med några fina människor på msn.

Är fortfarande förkyld men måste ändå jobba imorgon, är faktiskt ganska kul att jobba så det går bara bra! Näe hörni, nu måste jag strax gå ut med vovven, ska bara samla lite krafter först....



GO AHEAD, take chances. Tell the truth. Date someone totally wrong for you. Say no. Spend all your cash.
Get to know someone random. Be random. Say I love you. Sing out loud. Laugh at stupid jokes.
Cry. Apologize. Tell someone how much they mean to you. Tell a jerk what you think.
Laugh until your stomach hurts. Live life. Regret nothing.

sick

Är ledig idag, skööööönt. Dock är jag sjuk så det är mindre skönt.. men överlever nog.
Just nu ligger jag i soffan och tittar på Desperate housewives, awesome.
Vi hörs sen, puss

don't give up

Sitter och slappar framför datorn och har nyss fikat lite. Har åkt på en rejäl jävla förkylning så det känns ju inte så kul... men what to do? Jag känner att jag tappat suget att blogga lite, så ska försöka vinna tillbaka inspirationen att blogga haha! Tills dess bjuder jag på en skön bild från igår då jag & Emma fick för oss att dansa på bordet.... Kan säga att det slutade med blåmärken... resten får ni räkna ut själv hahaha.

inte bra ullis

Ojojojoj vad dålig uppdateringen har varit, men har inte haft tid. Igår for jag och firade Jessica och hade det väldigt trevligt. Och imorse började jag kl sju.... kändes ganska tungt kan jag lova. Men det gick bra tillslut!
Tänkte bara visa att jag lever, och så hörs vi sen! Pussss

we're going all the way this time

Hej! Har varit ganska dålig på att uppdatera bloggen känner jag, men har inte riktigt haft tid med tanke på att jag har jobbat hela dagen. Och ska göra det hela helgen... Känns ju sådär halvkul att jobba när alla mina vänner festar och har kul.

Ska dock förbi Jessica imorgon och fira henne en liten stund, kan inte vara där så länge med tanke på att jag börjar sju på morgonen på söndag.. men ett litet tag i alla fall! Hur som haver, jobbade till kl 8 ikväll och har legat i sängen och vräkt i mig nutella sen jag kom hem.

Nu ska jag se någon skräckfilm på kanal 3 sedan blir det att sova, ska upp klockan 7 imorgon så!

Såhär taggad är jag på att jobba! Eller inte......


Turn off the lights in here baby

God morgon! Vaknade nyss och ska gå ner och käka frukost hade jag tänkt. Börjar jobba 12 och slutar 20.00 ikväll så det känns inte så jävla kalas. Plus att jag även jobbar lördag & söndag.. men what to do? Vi hörs sen, puss.








svar på frågestund

Postat av: Emma
1. Tio närmsta vännerna?
Svar: Sanna, Rebecca, Malin, Adine, Du, Hanna, Jennifer. Det är nog mina närmsta!
2. Vad är de mest pinsamma du gjort?
Svar: Jadu, säkert massa saker men inget jag kommer på just nu haha!
3. Föredrar du ett förhållande eller singel?
Svar: Hmm, båda är ju bra på sina olika sätt. Visst är det skönt att vara singel och kunna göra vad man vill när man vill. Men det är ju oerhört mysigt att vara i ett förhållande också, ha någon att pussa på osv.
4. Vad är du mest nöjd med dig själv?
Svar: Att jag har lätt för att umgås med nya människor, sen mitt hår måste jag nog säga att jag är rätt nöjd med haha.
5. Vad är du minst nöjd med?
Svar: Att jag är så dålig på att ta tag i saker, skjuter nästan alltid upp grejer in i sista minuten.
6. Har du någonsin ljugit när du sagt att du älskar någon (alltså någon pojkvän)
Svar: Nej, det har jag inte.
7. Vad är ditt drömyrke?
Svar: Hmm, skådespelerska skulle faktiskt vara jävligt kul tror jag!
8. Vill du gifta dig när du blir stor?
Svar: Ja, det vill jag.
9. Tycker du att de var värt "besväret" om hur vi började prata och sedan bli nära vänner gumms?
Svar: Haha sötnos! Ja det tycker jag, egentligen var det inte du som hade gjort fel alls. Och på något sätt så kom vi närmare varandra pågrund av den löjliga saken. Everything happens for a reason babe!
10. Lovar du att inte lämna mig baby? <3
Svar: Jag lovar & svär♥
Postat av: random
har du slutar röka nu?
Svar: Maybe baby
Postat av: Tony
Vad anser du om cannabis och ev. legalisering?
Svar: Haha, är inte så insatt.
Bör körkortsåldern för kvinnor höjas till 22?
Svar: Nej, tycker dock körkortsåldern för män borde höjas rejält.
Tar du den i tvåan?
Svar: Tvåan?
Vit eller svart pojkvän?
Hudfärg spelar väl ingen roll ändå? Man blir inte direkt kär i hudfärgen.
Buss eller bil?
Svar: Bil.
Postat av: Anonym
vad är de roligaste du vet?
Svar: Att festa med mina vänner skulle jag nog säga!
är du rädd för något?
Svar: Ja, typ spindlar och ormar.
om du blev ett spöke när du dör, vad e de första du skulle göra?
Svar: Skrämma dig, hihihihi.
om du var en kille för en dag, vad skulle du göra?
Svar: Ha sex tror jag;)
gillar du att göra snöänglar?
Svar: Ja, det är väl skoj.
Postat av: snusCarl
Tjena, Carl här igen.
1. snus eller cigg? :P
Svar: Egentligen inget av dom men cigg skulle jag nog säga.
2. gillar du bärs? :)
Svar: Ja, det gör jag.
3. varför var du otrogen? :/
Svar: Därför du sög i sängen, antagligen?
4. en liTn bit ost eller SkinkaN?
Svar: Skinka ftw.
5. Vad skulle du välja: en snygg kille som har stora muskler men liten kuk, eller en snygg kille som är ganska liten, men som har en redigT stor kuk?
Svar: Hahaha, vilka jävla frågor.. men eftersom jag har sagt att ska svara på allt så måste jag väl göra det.... skulle nog ta det andra alternativet;)
Mvh Carl :)
Postat av: bumbiz

Hur skulle du helst spendera en helg om man bortser från att festa och så?

Svar: Typ bara ha en mysig hemmakväll med fett mycket godis, chips och hela köret hihi.

Hur vill du att din 18 års dag ska se ut? från morgon till kväll.

Svar: Hmm, tårta och mycket presenter på morgonen(:]) sen skulle jag vilja göra värsta gofikat och bjuda mina vänner och bara ha det mysigt. Sen på kvällen skulle jag gå ut på krogen och dansa arslet av mig.

Vilken årstid passar dej bäst och varför?
Svar: Sommar helt klart, för att det är varmt och skönt hihi.
Vad är det bästa/sämsta som har hänt dej på senaste tiden?
Svar: Jadu, det är mycket saker! Men såklart så var det ju en bra sak att träffa på bumbizen:]
Vad gör dej glad? nämn minst 3 saker. (förutom bumbibjörnarna ;] )
Svar: Mina nära&kära, min egna humor hahaha, och solsidan.







då kör vi igen, frågestund!

Kikade in på Emmas blogg och såg att hon har frågestund, och då tänkte jag vara en härmapa och köra en frågestund. Just för att min inspiration att skriva något på bloggen är som bortblåst och för att min senaste frågestund blev så misslyckad.

Så fråga på nu, nu har ni chansen att få reda på rätt mycket om mig för jag ska svara på allt!
Så inga frågor är förbjudna;)


you can call me al



Ikväll ska jag umgås med min finaste Emma, blir nog att ta det lugnt bara!
Får se om jag ens får gå ut för pappa haha, men det ska jag nog fixa
.



take me as i am, or watch me as i go

God morgon folket, eller okej.. goddag blir det nog. Idag stannade jag hemma från jobbet, har lite ont i halsen så jag låg kvar i sängen. Såg på en film som heter Chloe igår, den var riktigt bra faktiskt. Se den!
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen ett tag och vila, mycket skönt.
Catch you later, bye


Har verkligen inget liv

Lovar du att vara ärlig? Ja

Du heter: Ulrika

Smeknamn: Ullis

Låt som när du är ledsen sörjer till: Jadu, sjukt olika. Men skulle säga att jag oftast lyssnar på The funeral - band of horses

Beroende av: Nära & kära, och mat haha

Vad tror folk om dig: Jadu, det vet jag inte. Fråga dom!;)

Stämmer det: Don't know!

Vad får du oftast komplimanger för: Mitt leende tror jag.

Vad säger du för att imponera på någon: Försöker inte imponera på någon. Jag försöker oftast vara mig själv, det brukar funka bäst i längden.

Hur imponerar man på dig: Genom att vara sig själv tror jag.

Brukar du skratta för dig själv: Alltid, haha!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS: "Känns som att mitt huve brinner på insidan :("

Var bor du: Umeå, Umedalen.

Trivs du där: Jadå, men skulle inte ha något emot att flytta.

Äger du några converse: Nepp, faktiskt inte.

Sprit, cider, vin eller öl: Cider & öl tror jag.

Brukar du bli för full: Förut hände det väldigt ofta, ja. Men nu har jag lärt mig att dricka med måtta! Och dricker aldrig mer än det jag känner att jag vill och klarar av.

Är du allergisk mot något: Nej

Hur svarar du i mobilen: Olika, men oftast typ "Hej det är ullis"

Antal timmar sömn inatt: Typ 6 timmar.

Brukar du komma i tid: Ja, men ibland händer det att jag kommer sent haha.

När mår du bra: När jag umgås med mina fina vänner.

När blev du fotad senast: Jadu, om man syftar på att bli fotad av någon annan så var det väl typ i fredags.

Hur känner du dig nu: Trött..

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Inga favoriter direkt

Vad saknar du: Jag saknar sommaren.

Hade du en bra kväll igår: Hade en helt okej kväll igår.

Favorit dryck på morgonen: Oboy

Rakar du benen: Ja.

När brukar du oftast gå och lägga dig: För sent.

Är du blyg: Kan vara lite blyg till en början, men har ganska lätt att öppna mig för andra människor. Beror såklart på vilket sammanhang också.

Sysslar du med någon idrott: Har spelat tennis, men det slutade jag med för ganska länge sen. Försöker gymma ibland men oftast så vinner latheten.. måste bli ändring på det snarast!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, det gör jag verkligen inte.

Har du spytt offentligt: Det har jag inte!

Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Haha, skulle nog ha sex;)

Är du nöjd med ditt liv: Yes, det är jag!

Är du bortskämd: Lite bortskämd skulle jag väl säga att jag är, men till en viss gräns. Inte så att jag får fika serverat på silverfat varenda morgon & kväll.

Vad gör du i morgon: Jobbar..

Vad längtar du till: Sommaren, att fylla 18, körkort och en massa saker.

Har du bra vänner och äkta vänskap: Absolut!

Vad använder du för schampo: Typ olika varje gång haha.

Hur gammal är du: 17 år och 9 månader gammal.

Tycker du om någon just nu: A girl don't kiss and tell;) Haha

Gröna eller röda äpplen: Gröna

Gillar du golf: Inte en av mina favvisar om man säger så.

Vilken tid gick du upp idag: Halv sju

Har du sovit i din egen säng inatt: Ja

Har du strumpor på dig nu: Nej

Är det okej att gråta: Absolut!

När grät du senast: Det var ett tag sedan nu! Om man inte räknar med när jag sitter och smågråter till en sorglig film haha!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Svimma

Bär du glasögon eller linser: Linser med styrka, har dock inga större synfel. Bara lite

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, man ska ha på sig det man trivs i.

Har du piercing: Ja, navel & öron.

Vill du gifta dig: Ja, någon gång tror jag!

Vill du ha barn: Ja, someday. 

Solar du ofta: Blir mycket på sommaren, och solar väl solarium någon gång ibland.

Är du bra på att laga mat: Proffs

Är du flygrädd: En aning

Hur vig är du: Det vill du nog inte veta.

Är du musikalisk: Mja, tycker om att sjunga.

Vad dricker du helst när du är törstig: Typ vatten, oboy, cola, saft osvosv.

Vilken är din favoritglass: Ben&jerrys

Tror du på ett liv efter döden? Vill tro det, men ärligt talat så nej.

Tycker du om sushi? Aldrig smakat.. vet att jag är efter.

Vad äter du helst när du ser på film: Typ chips & dipp, eller godis, eller glass.. muuums

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Kvälls

Vilken ögonfärg har du: Bruna most of the time, färglinser. Men irl så har jag grön-brun-blå-gråa ögon.. dock har jag nästan alltid bruna färglinser.

Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja det har jag nog.

Biter du på naglarna: När jag är nervös typ.

Hur ofta tränar/motionerar du: Så ofta jag orkar...................

Senaste låt du hörde: All of the lights - Kanye West feat Rihanna






do not tell me what i can and cannot do



RSS 2.0